Од

Since

Nga

1989

Поголеми приноси со

Years better harvest with

Korrjes më të mirë me

Agrounija

НОВОСТИ:

Презентација година 2019


presentation_2019

Пролетна сеидба - 2019


No media

📢ЗА ЕСЕНСКА СЕИДБА 2018 „ШТО ЌЕ ПОСЕЕШ ТОА ЌЕ ОЖНЕЕШ“


Ви стоиме на располагање.

No media

НОВО: ПРОМЕТ со Садници, Лози и Ружи


Од AgroKalemPlod from R.Serbia


Прочитај повеќе во каталогот:


За пролетна сеидба


No media

Македонски квалитет 2017


No media

На свечена промоција во присуство на бројни гости, традиционално и годинава, беа доделени десетте признанија за Македонски квалитет за 2017 година на националните економските амбасадори. Признанијата ги доделија претседателот на Република Македонија Н.Е. д-р Ѓорге Иванов, претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК) г-ѓа Данела Арсовска како и претседателите на секторските комори во Сојузот.

Една од десете добитници на Признанијата за Македонски Квалитет 2017 е и компанијата Агроунија ДООЕЛ Скопје.

Честитки до сите добитници.


Сорти календар 2018


No media

Шауман календар 2018


No media

Проспект 2018


No media

Пролетна сеидба


No media

Schaumann Календар 2016


No media

Проспект 2016


No media

Сорти


No media

ИНФОРМАЦИЈА - SCHAUMANN презентација


No media

На ден 24.06.2015 ќе се одржи презентација на ,,SCHAUMANN,, програмот на премикси во исхраната на животните.

Презентацијата ќе ја одржи Драгомир Јеремич доктор по биотехнологија вработен во SCHAUMANN во салата во Општина Могила со почеток во 13.00 часот во организација на Агроунија Скопје.

Ве молиме информацијата да ја проследите на заинтересираните.

За дополнителни информации јавете се на тел. 02 2572 777


SCHAUMANN - НОВИ САД


No media

НОВО - SCHAUMANN


No media

Жетва 2013


No media

АГРИферт мк®


АГРИферт мк® е бренд за ѓубрива, биостимулатори, хумус и подобрувачи на својства на почвата, кои имаат доминантна улога во физиологијата на растенијата, а со тоа и ги одредуваат висината и квалитетот на приносите.No media

Минералните ѓубрива кои се препакуваат во АГРОУНИЈА се производство на HELLENIC FERTILIZERS AND CHEMICALS ELFES - КАВАЛА ГРЦИЈА и тоа се најквалитетни минерални ѓубрива на Балканот произведени по сите стандарди на Европска Унија. 


Во АГРОУНИЈА се препакуваат:

  • NPK 15:15:15                                          во пакување од 2,5 кгр и 5 кгр.
  • AMONIUM NITRAT 34,5% N                     во пакување од 2,5 кгр и 5 кгр.
  • KAN 26% N                                             во пакување од 2,5 кгр и 5 кгр.

ДИРЕКЦИЈА
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 294
+389 (0)2 2572 777
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР МАРИНО
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 295
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР ДРАЧЕВО
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 297
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР БУТЕЛ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 431 331
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР СТАЈКОВЦИ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 298
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР ПЕТРОВЕЦ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 296
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР САРАЈ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 448 978