Од

Since

Nga

1989

Поголеми приноси со

Years better harvest with

Korrjes më të mirë me

Agrounija

+389 (0)2 25 72 777

+389 (0)75 475 294

НАЈНОВИ ВЕСТИ:

Презентација година 2019


presentation_2019

Пролетна сеидба - 2019


No media

📢ЗА ЕСЕНСКА СЕИДБА 2018 „ШТО ЌЕ ПОСЕЕШ ТОА ЌЕ ОЖНЕЕШ“


Ви стоиме на располагање.

No media
Прочитај повеќе новости
ДИРЕКЦИЈА
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 294
+389 (0)2 2572 777
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР МАРИНО
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 295
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР ДРАЧЕВО
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 297
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР БУТЕЛ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 431 331
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР СТАЈКОВЦИ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 298
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР ПЕТРОВЕЦ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 296
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР САРАЈ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 448 978