Од

Since

Nga

1989

Поголеми приноси со

Years better harvest with

Korrjes më të mirë me

Agrounija

+389 (0)2 25 72 777

+389 (0)75 475 294

НАЈНОВИ ВЕСТИ:

Македонски квалитет 2017

No media

На свечена промоција во присуство на бројни гости, традиционално и годинава, беа доделени десетте признанија за Македонски квалитет за 2017 година на националните економските амбасадори. Признанијата ги доделија претседателот на Република Македонија Н.Е. д-р Ѓорге Иванов, претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК) г-ѓа Данела Арсовска како и претседателите на секторските комори во Сојузот.

Една од десете добитници на Признанијата за Македонски Квалитет 2017 е и компанијата Агроунија ДООЕЛ Скопје.

Честитки до сите добитници.


Сорти календар 2018

No media

Шауман календар 2018

No media
Прочитај повеќе новости
ДИРЕКЦИЈА
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 294
+389 (0)2 2572 777
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР МАРИНО
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 295
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР ДРАЧЕВО
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 297
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР БУТЕЛ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 431 331
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР СТАЈКОВЦИ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 298
ПРОДАЖЕН ЦЕНТАР ПЕТРОВЕЦ
Телефонски броеви:
+389 (0)75 475 296